| Najsmiješniji vicevi | |
|
+3dino.domjanović marija.buljan Admin 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Admin Administrator

Broj postova : 83 Datum registracije : 11.03.2011 Godina : 23 Lokacija : Sinj
 | Naslov: Najsmiješniji vicevi 19/3/2011, 20:43 | |
| Koji je vama najsmješniji vic ikad?napišite svoj vic i ocjenite vic prethodnog korisnika s ocjenom od 1 do 10 Moj vic:Zeni ljubavnik dolazi kuci dok joj je suprug na poslu. Njen devetogodisnji sin dodje kuci nenadano, ugleda ih i sakrije se u garderobni ormar kako bi ih i dalje promatrao. Zenin suprug takoder dolazi kuci. Ona strpa ljubavnika u ormar, ne znajuci da joj je sin vec unutra.
Djecak: - Mracno je ovdje Muskarac: - Da, mracno je. Djecak: - Imam nogometnu loptu. Muskarac: - To je lijepo. Djecak: - Zelis li je kupiti? Muskarac: - Ne, hvala. Djecak: - Moj tata je vani. Muskarac: - OK, koliko? Djecak: - 250 EUR
Nakon nekoliko sedmica muskarac i djecak se ponovo susretnu u ormaru.
Djecak: - Mracno je ovdje. Muskarac: - Da, mracno je. Djecak: - Imam patike za nogomet. Prisjecajuci se sto se zadnji put dogodilo, muskarac upita: -Koliko? Djecak: - 750 EUR Muskarac uzdahne: - U redu.
Par dana kasnije, otac kaze sinu: Uzmi loptu i patike idemo se igrati. Djecak odgovori: - Ne mogu, prodao sam loptu i patike. Otac upita: - Za koliko si ih prodao? Djecak: - Za 1.000 EUR Otac: - To je grozno, kako si mogao tako opeljesiti svoje prijatelje... to je puno vise nego sto te dvije stvari stvarno vrijede! Sad te vodim u crkvu da se ispovijedis!!! Otac odvede sina u crkvu i u ispovjedaonicu pa zatvori vrata.
Djecak: - Mracno je ovdje. Svečenik: - Ne pocinji mi opet s tim sranjem. | |
|
 | |
marija.buljan Full member

Broj postova : 12 Datum registracije : 25.03.2011 Lokacija : Sinj
 | Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi 25/3/2011, 13:12 | |
| Pita učiteljica Ivicu:Koliko imaš godina? Ivica:Neznam. Učiteljica:Koliko ima zvijezda na nebu? Ivica:Neznam. Učiteljica:Gdje ti je ćaća? Ivica:Neznam. Učiteljica:Gdje ti je krava? Ivica:Neznam - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - Otišao Ivica kući.Pita mamu:koliko imam godina? Mama:Osan. Ivica:Koliko ima zvijezda na nebu? Mama:Bezbroj. Ivica:Gdje je ćaća? Mama:Poginio u drugom svjetskom ratu. Ivica:Gdje je krava? Mama:Pase travu. - - -- - - - -- - - - - - -- - - - -- - - - -- - - - -- - -- - Doša Ivica u školu.Pita ga učiteljica:Jesi li naučio? Ivica:Jesam. Učiteljica:Koliko imaš godina? Ivica:Bezbroj. Učiteljica:Koliko ima zvijezda na nebu? Ivica:Sedam. Učiteljica:Gdje ti je ćaća? Ivica:Pase travu. Učiteljica:Gdje ti je krava? Ivica:Poginila u drugom svjetskom ratu. | |
|
 | |
Admin Administrator

| Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi 25/3/2011, 13:15 | |
| Marija ocjena od 1 do 10 ti je 9+ | |
|
 | |
dino.domjanović New member

Broj postova : 5 Datum registracije : 25.03.2011 Godina : 21 Lokacija : Sinj
 | Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi 25/3/2011, 15:34 | |
| Došla 3 dobra njemca u Hrvatsku.Došli oni kod vrtića i vidila ih dica.Dica govore:3 dobra njemca,3 dobra njemca.To zapamtio prvi.Došli oni na pijacu,čuli kako baba govori:za kilo šećera,za kilo šećera.To zapamti drugi. Došli oni na prvenstvo navijat i čuli kako ovi govore:Ale,ale,ale,ale.Zapamti to treći. Neko ubio babu na cesti.Policajac pita 3 dobra njemca ko je ubio babu? Prvi govori:3 dobra njemca,3 dobra njemca.Pita policajac zašto.Drugi govori:Za kilo šećera,za kilo šećera.Govori policajac idete u zatvor,a treći kaže:ale,ale,ale,ale. | |
|
 | |
Admin Administrator

| Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi 25/3/2011, 17:22 | |
| | |
|
 | |
milan.buljan Administrator

Broj postova : 272 Datum registracije : 20.03.2011 Lokacija : Sinj
 | Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi 30/3/2011, 16:56 | |
| Gleda čovjek svjetsko prvenstvo u nogometu i nakon nekoga vremena dođe mu žena:"Ajde miči se sad će mi serija". Pa šta ti je,vidiš da gledam svjetsko prvenstvo.Ajde ionako je svake 4 godine repriza. | |
|
 | |
karlo.jagnjic@skole.hr Vip member

Broj postova : 7 Datum registracije : 18.03.2011 Godina : 24 Lokacija : Sinj
 | Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi 30/3/2011, 17:00 | |
| DOŠLA BABA NA UTAKMICU I NAKON NRKOG VRIMENA DOVIKNE SUCU:PA DO BACI IM JOS KOJU LOPTU VIDIS DA SE OTIMAJU ZA OVU JEDNU | |
|
 | |
RoGGY Silver member

Broj postova : 292 Datum registracije : 04.05.2011 Godina : 23 Lokacija : suvać
 | Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi 4/5/2011, 15:52 | |
| evo najkraci vic:os jos jedan | |
|
 | |
milan.buljan Administrator

Broj postova : 272 Datum registracije : 20.03.2011 Lokacija : Sinj
 | Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi 7/5/2011, 12:29 | |
| | |
|
 | |

| Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi 9/5/2011, 08:15 | |
| Pjesnik:Što mislite o mojim pjesmama? Izdavač: Tako su nježne da se bojim da neće izdržati tisak...
| |
|
 | |
marinav Moderator

Broj postova : 137 Datum registracije : 13.03.2011 Godina : 20 Lokacija : Svijet grafike i informatike
 | Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi 11/8/2011, 07:25 | |
| Hahahahahahahahahahahaha  stvarno su smješni svi vicevi!Hahahahahah | |
|
 | |
marinav Moderator

Broj postova : 137 Datum registracije : 13.03.2011 Godina : 20 Lokacija : Svijet grafike i informatike
 | Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi 11/8/2011, 07:55 | |
| Evo jedan moj Vic,kratak je ali nema veze.Ja sam ga izmislila "Ako umrem,ubit ću se" | |
|
 | |
marinav Moderator

| Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi 24/8/2011, 10:56 | |
| šta je starije: kokoška ili jaje  (jaje nije, jer tko je snio to jaje? kokoška, a nije kokoška starija jer iz čega se kokoška izlegla: iz jajeta  odgovor je: nezna se tko je stariji | |
|
 | |

| Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi 8/10/2011, 16:19 | |
| Posadio dječak kukuruz.Nakon nekoliko dana otiša ga pogledat.Ono on vidijo da su mu narasli brkovi.Začudio se on i brzo otrčao baki.I govori baki: -Bako,kukuruzu su narasli brkovi.Baka će: -Dušo bakino,pa tek je ušao u pubertet.
| |
|
 | |
marinav Moderator

| Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi 14/10/2011, 08:55 | |
| | |
|
 | |
marinav Moderator

| Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi 2/11/2011, 13:58 | |
| - marija.buljan je napisao/la:
- Posadio dječak kukuruz.Nakon nekoliko dana otiša ga pogledat.Ono on vidijo da su mu narasli brkovi.Začudio se on i brzo otrčao baki.I govori baki:
-Bako,kukuruzu su narasli brkovi.Baka će: -Dušo bakino,pa tek je ušao u pubertet.
Jaooo Maree xDDD svaka čast za vic padan sa stolice kako je smišnooo xDDDDD ne pristajen se smijat  !!!! | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Najsmiješniji vicevi  | |
| |
|
 | |
| Najsmiješniji vicevi | |
|